Family 2 Mission

Family 2 Mission

Ready set Go

Help! Digitaal opvoeden van mijn kind

Geweldig dat er internet is (meestal :)) in het land waar jullie naar toe gaan. Communicatie met familie en vriendjes en vriendinnetjes, onderwijs op afstand, het is allemaal mogelijk. Ook gebruik je schermen voor fun, games, Youtube, TikTok en nog veel meer. Voor TCK’s in een nieuw land, met vrienden ver weg en met drukke ouders die hun weg zoeken, zijn schermen extra aantrekkelijk.

Hoelang mag jouw kind op het scherm? Herken jij nu al de strijd over schermen? Maak jij je zorgen om alle digitale invloeden? Bouw aan een digitale opvoeding waarin jij bewust keuzes hebt gemaakt. Wij bieden je tools om schermtijd te verbinden aan een leven met Jezus èn om samen met je kinderen in gesprek te zijn. Een basis die jou en je kinderen nu en straks gaat helpen.

Annasjouk Nijhof en Hilde Sneep

Het webinar wordt verzorgd door Xpeditie 3.6.0.. Xpeditie 3.6.0. wil jou en je gezin inspireren en ondersteunen in de geloofsopvoeding, zodat jouw kinderen ontdekken wie Jezus is, wie ze zelf zijn en hoe ze met Hem kunnen leven. Bij hen vind je vernieuwende invalshoeken, creativiteit en een aanpak die past in de wereld van jouw kinderen. Wij zijn er voor gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar.