Family 2 Mission

Family 2 Mission

Ready set Go

Regelzaken rondom vertrek

Bij verhuizen naar het buitenland komen er veel vragen en regelzaken op je af. Op Internet vind je checklisten en adviezen, maar vaak niet toegesneden op jullie situatie, en ook wordt er weinig rekening gehouden met het meenemen van kinderen.

In deze workshop kun je informatie verwachten over regelzaken rond je vertrek. Kom je nog in aanmerking voor kinderbijslag en inentingen volgens het rijksvaccinatieprogramma? Welke zaken regel je nog voor vertrek, omdat ze als Nederlandse inwoner een stuk gemakkelijker te organiseren zijn dan nadat je uitgeschreven bent? Wat zit er in elk geval in je reisapotheek? Vind je het belangrijk dat de kinderen hun Nederlands goed bijhouden, en hoe ga je daar voor zorgen? 

Als het goed is, ben je na de workshop een takenlijstje en een aantal tips rijker! Mocht je een specifieke vraag hebben, geef dat dan gerust aan op het aanmeldformulier, mogelijk kan dit in de workshop verwerkt worden.

Thamar van den Brink werkt als HR manager bij MAF Nederland en begeleidt gezinnen die uitgezonden worden naar andere delen van de wereld.